Om oss

KORT OM OSS

 

Gaute Strandlie og Ole Marius Pladsen er The Joys Of Spring. Gutta har spilt sammen siden 2014, men har først nå tatt navnet The Joys Of Spring.

LANGT OM OSS

 

 

Gaute Strandlie og Ole Marius Pladsen vokste opp sammen i Hunndalen, Gjøvik, med bare noen hundre meters mellomrom. Gjennom oppveksten har guttene gjort mye forskjellig sprell, men har alltid likt å underholde.

 

Pladsen vokste opp i et musikkhjem, hvor musikken har vært i generasjoner. Han har noen få år i korps, og fattet interesse for å utøve musikk. I 12 årsalderen fikk han gitar i julegave, noe som ble en stor suksess. Flere timer er blitt brukt på gutterommet, hvor han var innom både Hardrock, blues og countryrock. Gitarsamlingen vokste. Dette førte til at Pladsen fullførte tre år på Musikklinja ved Gjøvik VGS.

 

Gaute Strandlie på sin side vokste opp i et hjem fylt med sport og idrett. Han har flere år bak seg som skiløper og syklist på ungdommelig hobbyplan. Musikaliteten i Gautes barndomshjem var noe sparsom. Gaute måtte selv oppdage at musikk var noe man faktisk kunne spille selv, ikke bare lytte til. Som sagt, så gjort. Irsk musikk ble tidlig en interesse, men først når Strandlie rundet 20 ble det hans hovedfokus.

 

Guttene har hatt mange timer sammen på loftet, med gitarene i hånden. Som eldre junior fikk Gaute smittet Pladsen med CAC (ceol agus craic).

 

En varm sommerdag i 2014, fikk guttene ideen om å øve inn et sett med låter, for å holde konsert på den lokale puben i Hunndalen. Dette ble en såpass suksess at guttene bestemte seg for å fortsette, og The Joys Of Spring ble født. Navnet kom forøvrig ikke før høsten 2016, og er et uttrykk for å være glad og full av energi - akkurat slik en konsertopplevelse med "The Joys" er.

 

Tel: +47 473 76 208 / +47 943 67 013

Copyright @ All Rights Reserved